Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άγγελος Δάνος (κολοκοτσας)...

 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ CD SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΣ' ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ IMPACT MUSIC!

Tracklist:
01. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ
02. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
03. ΑΣ' ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ
04. ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ
05. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΩ

Μια πολύ καλή πορεία, στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, έχει ξεκινήσει ο Άγγελος Κολοκοτσάς (Δάνος, το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο), στην Αθήνα όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.


 Το μουσικό του ταλέντο και η φωνητική του δεινότητα - παρά το νεαρό της ηλικίας του - σύντομα τον ανέβασαν κάποια σκαλιά, με αποτέλεσμα, να έχει σημαντική δημοσιότητα και παρουσία, στο καλλιτεχνικό στερέωμα του ελληνικού ελαφρολαϊκού τραγουδιού.
  Ο Άγγελος ανήκει στη νέα γενιά ελλήνων καλλιτεχνών και ένα είναι σίγουρο, ότι δεν αναρριχήθηκε μέσα από το σύστημα της τηλεόρασης, των αμφίβολων τηλεοπτικών shows και διαγωνισμών, αλλά με εντατική δουλειά και μετριοπάθεια, απέδειξε ότι είναι ένα σημαντικό ταλέντο που σε βάθος χρόνου θα φθάσει πολύ ψηλά.
 Τον θυμόμαστε από τα παιδικά του χρόνια, που με το πηγαίο ταλέντο του, συμμετείχε σε πολλά από τα μουσικά δρώμενα του τόπου μας. Γνώστης και της Ζακυνθινής μουσικής παράδοσης που τον βοήθησε άλλωστε στα πρώτα του βήματα.
  Ήδη, ο Άγγελος κυκλοφόρησε τον πρώτο του ψηφιακό δίσκο (cd) με τον τίτλο «Ας τα να πάνε» που περιλαμβάνει αρκετά νέα τραγούδια, σε μια ποικιλία ελαφρών και λαϊκών ελληνικών ήχων.
Είναι τουλάχιστον «συμπαράσταση» η αγορά από όλους εμάς τους συμπατριώτες του, του νέου CD, ώστε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην πανελλαδική επιτυχία του. 

Άγγελε, πάντα τέτοια και καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου