Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"EL SUENO"....η απόλαυση της απόλυτης γαλήνης είναι ένα "ΟΝΕΙΡΟ" στο Μικρό νησί Βόλιμων!!!

Μια καλή και ευχάριστη βόλτα στο Μικρό νησί στις Βολίμες είναι η δική μας πρόταση σε ένα πολύ όμορφο,καινούργιο  κτίριο!

 Ο λόγος είναι το "el sueno" cafe bar του φίλου μας Τάση Φραγκογιάννη που με αγάπη και μεράκι έχει κάνει το "στολίδι" των Βολιμών!!!!

el sueno....Το όνειρο!





Απόλαυση στην θάλασσα
Ένα απολαυστικό καφεδάκι κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις γεμάτες άρωμα και νοστιμιές από την Κυρία Tούλα!!!
Η θέα είναι αυτή που θα σας κερδίσει εκτός από την ευγένεια και την ευχαρίστηση που θα νιώσετε αμέσως από τον ιδιοκτήτη...

Στις μέρες μας,δύσκολα θα βρεις ποιότητα και ποσότητα,όμως εδώ υπάρχουν και τα δυο ...
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την διαδρομή και το "EL SUENO" να είναι ο λόγος που θα κάνετε μια βόλτα στο Μικρό Νησί Βολιμών!!!




 Το El Sueno είναι μια καινούργια επιχείρηση. Άρχισε την λειτουργία της στις 31 ιουλίου του 2011. Βρίσκεται στο Βόρειο Ανατολικό μέρος της Ζακύνθου,είναι 600 μέτρα μετα την παραλία του Μακρύ Γυαλού κ 4 χιλιόμετρα πρίν το λιμάνι του Αγιου Νικολάου.
Απέχει μόλις 20 μέτρα απο τη θάλασσα, η θέα του θα σας καταπλήξει,ακριβώς απέναντι βρίσκεται ενα ξερονήσι,μια μικρή βραχονησίδα "ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ" απο εκεί έχει πάρει το όνομα της και η περιοχή...



Το Μικρό Νησί


El Sueno....Γιατί τα όνειρα τα ζούμε όταν τα βλέπουμε...

Τα "κοκτέιλ" του Τάση


Το ΒΟΥΓΙΑΤΟ news ΕΎΧΕΤΑΙ καλές δουλειές και......απολαυστικά κοκτέιλ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου