Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σπύρου Σκιαδόπουλου στις εκλογές της 6ης Μάιου

http://www.spirosskiadopoulos.gr/
«Η υποψηφιότητα μου με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Κέρκυρας είναι μια τιμητική πρόκληση για μένα.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας των επερχόμενων εθνικών εκλογών, απευθύνεται στον κάθε πολίτη και τον καλεί να δώσει ένα ηχηρό παρόν στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Οι όποιες πικρίες, οι όποιες απογοητεύσεις μέσα στη γενικευμένη κρίση μας προβληματίζουν όλους. Τώρα όμως δεν είναι η ώρα της μεμψιμοιρίας, αλλά της δράσης. Είναι η ώρα να κάνει η χώρα ένα άλμα στο αύριο ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Για να το πετύχουμε όμως αυτό είναι απαραίτητες οι δυνάμεις όλων. Καμία ψήφος δεν μπορεί να πάει χαμένη σε επιλογές που δεν δίνουν λύσεις αλλά επιτείνουν το πρόβλημα.
Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία αισθάνομαι ότι οφείλω να συστρατευθώ κι εγώ για την εθνική προσπάθεια. Θέλω να συμβάλω με τις όποιες δικές μου δυνάμεις για να στηρίξουμε το νησί μας, να δώσουμε ελπίδα στους συμπολίτες μας, να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος, να βγούμε από την κρίση με όπλο την ανάπτυξη, εφαρμόζοντας ένα ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα.
Θέλω να είμαι χρήσιμος κι όχι ευχάριστος. Θέλω να υπηρετήσω το συμφέρον του τόπου μας μιλώντας την μοναδική γλώσσα που γνωρίζω: τη γλώσσα της αλήθειας. Μακριά από μένα οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τα μεγάλα λόγια που θα χαθούν μετά τις εκλογές.
Σήμερα σας κοιτώ όλους στα μάτια και ζητώ να με στηρίξετε σ’ αυτόν τον κοινό αγώνα για να δώσουμε βήμα στην ελπίδα.»

Εμείς να του ευχηθούμε το καλύτερο και άξιος στην ζωή του!!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΡΑΣΧΗΣ-ΜΠΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή